Google Street View Trusted

Creëer uw online beleving met Google Street View Trusted en biedt uw bezoekers de mogelijkheid om online in uw pand rond te kijken. Met een virtuele tour van Google Street View Trusted wandelen uw klanten 24 uur per dag bij uw bedrijf naar binnen, ze bekijken het interieur met het gevoel 'er echt te zijn', de ultieme online beleving voor uw bezoekers.

Als u uw bedrijf ook van binnen laat bekijken met Street View technologie dan vergroot u de betrokkenheid van de bezoekers bij uw bedrijf én vergroot u de kans dat uw online bezoekers ook daadwerkelijk voor uw bedrijf of product kiezen. Ideaal voor hotels, restaurants, evenementenlocaties, winkels, fitnesscentra, beautysalons en nog veel meer.

Google Street View Trusted en de bijbehorende 360°-tour worden uitsluitend gemaakt door de Google gecertificeerde fotograaf. Hij zorgt niet alleen voor een betere zichtbaarheid van uw bedrijf op het internet, maar u kunt het resultaat ook integreren in uw website, op uw social media pagina's en nog veel meer.

Wat zijn de kosten
De kosten zijn afhankelijk van een aantal technische factoren. U heeft al een mooie presentatie van uw bedrijf voor € 290 exclusief btw, afhankelijk van de omvang van de presentatie. Wilt u direct informatie of een afspraak maken met onze fotograaf? Neem dan snel contact op; we bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Bekijk een voorbeeld:

Referenties
Referenties
Referenties
Referenties
Referenties
Referenties
Referenties
Referenties
Referenties